Δυνατότητα επιστροφής 

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας από τις αγορές που κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Έτσι προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση τους, βάση των εγγράφων παραλαβής. Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και τυποποιημένη. Εάν έχετε λογαριασμό πελάτη μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής μέσα από την διαχείριση των παραγγελιών σας. Εναλλακτικά μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα email στο info@homepro.gr. Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν αρκεί να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις.

Πολιτική επιστροφών 

Κατά τη παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα, πρέπει να γίνεται έλεγχος για την αρτιότητά του. Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς φθορές από εσάς ή τις καιρικές συνθήκες και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, παρακαλούμε να προσέχετε να μην καταστρέψετε την αρχική συσκευασία τους και να μην προκαλέσετε φθορές στα προϊόντα.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μαζί με το συνοδευτικό υλικό που βρισκόταν εξαρχής στην συσκευασία (καρτελάκια, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, κλπ).

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος αν απλά αλλάξατε γνώμη επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε αρχικά.

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη-ελλαττωματικό προϊόν με δικό μας κόστος μεταφοράς.

Εμείς έχουμε εξασφαλίσει ότι η προετοιμασία αποστολής και ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας είναι ο καλύτερος δυνατός. Ωστόσο σε περίπτωση δικού μας λάθους (αποστολή λανθασμένου προϊόντος) το homepro.gr αποδέχεται την ευθύνη και θα αναλάβουμε εμείς το κόστος επιστροφής.

Το homepro.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την επιστροφή εφόσον αυτή δεν είναι σύμφωνη με τους όρους επιστροφής του homepro.gr.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των προϊόντων πίσω σε μας, ειδικά αν η αξία των προϊόντων είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Προϊόντα ειδικής παραγγελίας 

Προϊόντα που διατίθενται μόνον κατόπιν ειδικής παραγγελίας και παραμετροποιούνται, ή παράγονται κατόπιν απαίτησης του πελάτη, δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο να αντικατασταθούν σε περίπτωση ελαττώματος. Για παράδειγμα ένα έπιπλο που βάφτηκε ή ντύθηκε με χρώμα της επιλογής σας ή ένα φωτιστικό που δεν υπάρχει σε στοκ και κατασκευάστηκε αφού το παραγγείλατε, δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο να αντικατασταθούν με ίδια, εφόσον συμβεί να είναι ελαττωματικά.